Over ons

Met trots introduceren we een nieuwe standaard

Over Ons

Het bedrijf Cretan Harmony is in 2015 opgericht in Heraklion, op het Griekse eiland Kreta, door mensen met veel liefde voor en vertrouwen in Kretenzer producten en met een grondige kennis van de voedingselementen die typisch zijn voor de cultuur van Kreta.

Het doel van het bedrijf is het leveren van innovatieve producten met een hoge voedingswaarde, die worden gekenmerkt door hun unieke smaak en ongewone combinaties. Met deze producten dragen we bij aan de verheffing van de Kretenzer grondstoffen.

Zoals de naam al aangeeft, probeert het bedrijf Cretan Harmony te zorgen voor een evenwicht in voeding, in smaak, maar vooral in onze manier van leven. Het doel is om de luxeproducten van Kreta toegankelijk te maken voor gewone Grieken en Europeanen.

Alle producten van het bedrijf worden geproduceerd door Kretenzer boeren en zijn gebaseerd op de voedingscultuur van het eiland, die wordt gekenmerkt door zijn unieke smaken en gezonde grondstoffen. Het eiland Kreta, waar het bedrijf gevestigd is en waar alle grondstoffen vandaankomen, heeft de juiste combinatie van een gunstige geografische ligging, een gematigd klimaat en vruchtbare grond – de perfecte omstandigheden voor de vervaardiging van producten en de groei van grondstoffen van hoge kwaliteit. Cretan Harmony gebruikt een aantal hoogwaardige ingrediënten in haar producten: olijfolie van eerste persing, honing en aromatische kruiden.